Senaste inläggen

Av Sticka - 17 februari 2008 18:05

Så var det dags att gå med i Garn & Te.

ANNONS
Av Sticka - 12 februari 2008 18:30

Nu har jag stickat klart pulsvärmarna "Mrs Beeton" och det var riktigt kul. Lätt var det sedan jag fått viss assistans i översättandet. Angorina Lyx och ett moharigarn som heter Mohair Lux från Schachenmayr blandade jag och pärlorna uteslöt jag för jag hade inga lämpliga och dessutom är färgerna så dekorativa att det hade blivit överdekorerat med pärlor. Nu ska jag raskt leta fram andra garner och sticka fler av denna sort och det ska bli något par med pärlor har jag tänkt. Lägger väl ut bild på de färdiga alstren vad det lider. Det ska bli spännande att se vilket mönster det blir nästa månad i Pulsklubben.

ANNONS
Av Sticka - 9 februari 2008 11:41

Snön faller och det är som upplagt för en helg med stickningen. Har påbörjat Mrs Beeton och det går riktigt bra. Men jag ska inskaffa trästickor som inte glider ur så lätt. Hoppas det blir smidigare att sticka och att stickorna sitter kvar hela tiden.

Av Sticka - 5 februari 2008 10:51

Nu ska det stickas pulsvärmare. Närmare bestämt Mrs Beeton och först ska jag leta pärlor till detta.  

Av Sticka - 21 januari 2008 10:01

Nu har jag stickat min första disktrasa bara för att det verkade så kul. Återstår att fästa alla trådar och sy ihop den.

Ett bra sätt att ta tillvara alla små garn-nystan och göra något av dem. Sen blir det bra presenter att ge bort också. Men man kan naturligtvis virka grytlappar också eller mormorsrutor som är så inne nu.

Av Sticka - 19 januari 2008 10:26

Visste ni att skvaller egentligen är socialt bredband. Det är ett nytt ord som låter positivt i alla fall och fyller säkert en funktion och jag undrar om man inte kan överföra det på stickning också..................ev.

Av Sticka - 16 januari 2008 21:57

Här kommer jag att skriva när vi kommit igång med att sticka pulsvärmare. Blir väl i februari någon gång. Men kanske kommer det några rader dessförinnan.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se