Senaste inläggen

Av Sticka - 6 april 2008 08:38

Handarbetsgnistan har gått in på sparlåga och nu blir det inte mycket gjort på den fronten. Bara att invänta ny inspiration. Fast alla vackra nystan ligger där och glor på mig så antingen stoppar jag undan dem eller så får jag väl dekorera med dom så kanske inspirationen kommer.

ANNONS
Av Sticka - 3 april 2008 11:11

Nu har jag tänkt sticka sockor och Sockklubben har denna månad mönster på dessa.

ANNONS
Av Sticka - 22 mars 2008 13:21

Jag vill önska alla som tittar in och läser min blogg en Glad Påsk. Stickade ett par blåa muddar igår av Debby Bliss "Prima", 80% Bamboo och 20 % merinoull. Ljuvligt mjuka och sköna blev de. Samma mönster som de jag gjorde tidigare.

Ser att det blivit mycket i den fina blåa färgen, men jag gillar den och nu råkade de sammanfalla allt på en gång. Men det bjuder jag på .

Av Sticka - 13 mars 2008 16:24

Så sorgligt är det att Snövit flyttade till katthimlen idag. Hon fick troligen en stroke och krampade så veterinären fick avsluta den lilla kattungens liv. Ännu inte 4 månader gammal och mycket tillgiven. En otroligt söt katt. Ledsamt.

Av Sticka - 10 mars 2008 12:20

Tack Tina för det fina saker du lagt i paketet. Blev så glad åt garnet som är jättefint och vacker färg. Ska bli spännande att smaka tesorterna med. Har inte testat någon av dem tidigare. 

Jag har skaffat mig ebenholtz stickor så jag får användning för dem nu verkligen. Måste iväg till posten med te och garn paketet som jag ska skicka, har inte fått tag på allt som jag skulle ha med men idag skickas det.

Av Sticka - 3 mars 2008 11:40

Med det gråa vädret som ett draperi skriver jag några rader och hoppas solen ska titta fram. Är hjärtligt trött på denna gråa vinter, även om vi har snö så blir det lite tungt när solen inte visar sig. men sticka kan man ju alltid göra och nu håller jag på med en halsduk i silke. Mönstret heter "Midwest moonlight". Stickar med underbara ebenholzt stickor som är korta. Egentligen är det barnstickor står det på förpackningen, men utmärkta för detta ändamål.

Av Sticka - 27 februari 2008 09:03

Nu har jag muddarna klara och det är så in i nordens kul att sticka. Den här modellen går att sticka hur många som helst av då det inte går åt så mycket garn och man tager vad man haver. I detta fall är det Opal och så Palett i svart, ett garn som jag inte vet om det finns att köpa idag. Men jag ska prova andra kvaliteter till denna modell sedan. 52 maskor hade jag i denna.

Nu ska jag kanske ge mig på den andra modellen för mars månad.....men bara kanske.

Av Sticka - 23 februari 2008 22:40

Det blev ett par till i rosa. Kul att sticka men inga pärlor denna gång heller. Svårt hitta de som passar. Men denna modell kan jag tänka mig att göra fler av och kanske minska antalet maskor så de smiter åt mera runt handleden. Lägg märke till att jag stickar med ebenholtz stickor. Så sköna att sticka med.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se