Senaste inläggen

Av Sticka - 18 januari 2009 19:16

Nu är jag med i sock klubben i http://www.stickamera.se/ . Hoppas klara av att åstadkomma något sockpar i alla fall. Bara vintertröttheten viker undan och energin återvänder.

ANNONS
Av Sticka - 5 januari 2009 08:22

Dags att ta tag i gamla U-fon och göra klart men också att börja med något nytt roligt stickprojekt.

Jag fick boken Stickamera i julklapp och den är väldigt inspirerande. Men det får bli små arbetenjag gör så jag har en chans att göra dem klara så de inte hamnar på högen med övriga U-fon. Håller tummarna för mig själv och hoppas det blir ett givande stickår framöver.

ANNONS
Av Sticka - 13 juli 2008 08:28

Nu var det längesedan jag skrev nåt här men jag har hunnit med en utlandsresa och just nu är jag kattvakt åt sonens två rymningsbenägna katter som hittar på allt möjligt för att ta sig ut från andra våningen. trots Ppiller verkar det som att det ändå finns drifter som inte kan förhindras. Men snart får han ta hand om dem själv så jag får lite lugn och ro att plocka bland nystanen.

Av Sticka - 10 maj 2008 11:11

Vilken vacker pingst vi fått och björkarna har slagit ut i skir grönska. Men tyvärr kommer kallare väder till veckan. Samtidigt är det en besvärlig tid för pollenallergikerna, så det är både och kan man säga. Hoppas det inte varar så länge med björkpollen så alla människor med allergi får återhämta sig. 

Av Sticka - 4 maj 2008 21:39

Nu blir det inte mycket stickat. Så mycket annat drar till sig uppmärksamheten och man villl vara ute mera, så stickningen får sitta emellan en hel del. Men det kan ju regna någon dag förstås och då kommer stickningen väl till pass.

KAL

Av Sticka - 17 april 2008 14:23

Nu har jag anmält mig till KAL och det ska bli kul och inspirerande att se vilka fina saker alla andra gör. Speciella stickor har jag fått med posten idag, i samma paket som garnet på bilden. Men vilket garn jag kommer att använda har jag inte bestämt mig för ännu. Merinosilke är ljuvligt men jag vet inte ännu om jag tar det garnet. Hade tänkt det till annat men jag får gräva i garnlagret och se vad jag hittar.

Av Sticka - 11 april 2008 16:14

Allt Sissel gör är så innerligt vackert och bara så fantastiskt.

Av Sticka - 10 april 2008 00:27

Försöker få till ett par Monkeysockar och det går rätt hyfsat. Mönstret är roligt att sticka och inte svårt alls. garnet jag använder är Cherry Tree Hill och färgen heter "Winterberry" det är 380 meter garn i nystanet och jag hoppas det räcker. Stickor 2½ ska det vara men jag började med nr 3 och bytte till 2½ för jag såg att det blev lite löst men repar upp gör jag inte. Får göra likadant på andra socken bara .

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se