Direktlänk till inlägg 8 april 2009

Tredje halsduken

Av Sticka - 8 april 2009 13:22

Nu har jag börjat på den tredje halsduken eftersom det blev garn över som räcker till en till halsduk, men med annat mönster. Mönstret är enkelt men garnet gör att det blir så effektfullt. Får väl bli min påskstickning i stugan. Känner mig väldigt sticksugen nu efter en lång paus där inspirationen inte infunnit sig Men jag vågar inte börja me allt för stora projekt. Garn har jag till många roliga saker, men det gäller att inte ta sig vatten över huvudet.


GLAD PÅSK allesamman!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sticka - 30 mars 2009 11:19

Nu är den första Drop stitch halsduken klar och den blev så lång när jag tvätttat den och torkat den på ett badlakan.Försökte att inte sträcka den, men den blev rejält lång. Nåja, jag tar den dubbel om halsen så det blir en ögla där jag stoppar i änd...

Av Sticka - 28 mars 2009 09:11

Stickat klart min första halsduk i NORO garn och har påbörjat en ny halsduk i samma mönster men i silkegarn, SEA SILK. Denna gång med bara 26 maskor istället för 36 m som på den förra. Kommer att bli underbart skön att bära. Så mjukt och lent garn....

Av Sticka - 7 mars 2009 07:20

Boken innehåller många små trevliga mönster på varierande saker. Inspirerande och inte svåra att sticka. Något att bläddra i om fantasin inte är på topp och det kliar i fingrarna att sätta stickorna i något trevligt garn....

Av Sticka - 6 mars 2009 19:56

Fick påringning från 0114606200. Svarade inte då jag inte kände igen numret. Tydligen ett så kallat Karibien samtal som bara är lurenderejeri. Följer man instruktionerna blir man rätt mycket fattigare. Sorgligt att dessa fenomen ska fördystra tillvar...

Av Sticka - 5 mars 2009 10:03

Köpte en bok med sjalmönster och den är helt underbar. Visseligen på engelska men det är tydliga mönster så det ska jag nog klara av ändå. Väldigt inspirerande och vackra sjalar. Knitted lace of Estonia heter boken. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se