Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Sock klubb

Av Sticka - 18 januari 2009 19:16

Nu är jag med i sock klubben i http://www.stickamera.se/ . Hoppas klara av att åstadkomma något sockpar i alla fall. Bara vintertröttheten viker undan och energin återvänder.

 
ANNONS
 
Eva

Eva

23 januari 2009 17:58

välkommen tillbaka i bloggvärlden*ler*

Trevlig Helg !

http://urmoderns.blogg.se

 
Soili

Soili

25 januari 2009 10:13

Hej.Hittade hit via stickamera.se.Gillar namnet på din blogg.Jag är helt"insnöad"på disktrasor som jag döpt om till diskdukar:)jag tycker att dom förtjänar ett bättre namn.Pulsvärmare finns nästan konstant på mina stickor.Ha en bra dag.

http://soanpysslar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sticka - 8 april 2009 13:22

Nu har jag börjat på den tredje halsduken eftersom det blev garn över som räcker till en till halsduk, men med annat mönster. Mönstret är enkelt men garnet gör att det blir så effektfullt. Får väl bli min påskstickning i stugan. Känner mig väldigt st...

Av Sticka - 30 mars 2009 11:19

Nu är den första Drop stitch halsduken klar och den blev så lång när jag tvätttat den och torkat den på ett badlakan.Försökte att inte sträcka den, men den blev rejält lång. Nåja, jag tar den dubbel om halsen så det blir en ögla där jag stoppar i änd...

Av Sticka - 28 mars 2009 09:11

Stickat klart min första halsduk i NORO garn och har påbörjat en ny halsduk i samma mönster men i silkegarn, SEA SILK. Denna gång med bara 26 maskor istället för 36 m som på den förra. Kommer att bli underbart skön att bära. Så mjukt och lent garn....

Av Sticka - 7 mars 2009 07:20

Boken innehåller många små trevliga mönster på varierande saker. Inspirerande och inte svåra att sticka. Något att bläddra i om fantasin inte är på topp och det kliar i fingrarna att sätta stickorna i något trevligt garn....

Av Sticka - 6 mars 2009 19:56

Fick påringning från 0114606200. Svarade inte då jag inte kände igen numret. Tydligen ett så kallat Karibien samtal som bara är lurenderejeri. Följer man instruktionerna blir man rätt mycket fattigare. Sorgligt att dessa fenomen ska fördystra tillvar...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se