Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Längesedan

Av Sticka - 13 juli 2008 08:28

Nu var det längesedan jag skrev nåt här men jag har hunnit med en utlandsresa och just nu är jag kattvakt åt sonens två rymningsbenägna katter som hittar på allt möjligt för att ta sig ut från andra våningen. trots Ppiller verkar det som att det ändå finns drifter som inte kan förhindras. Men snart får han ta hand om dem själv så jag får lite lugn och ro att plocka bland nystanen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sticka - 8 april 2009 13:22

Nu har jag börjat på den tredje halsduken eftersom det blev garn över som räcker till en till halsduk, men med annat mönster. Mönstret är enkelt men garnet gör att det blir så effektfullt. Får väl bli min påskstickning i stugan. Känner mig väldigt st...

Av Sticka - 30 mars 2009 11:19

Nu är den första Drop stitch halsduken klar och den blev så lång när jag tvätttat den och torkat den på ett badlakan.Försökte att inte sträcka den, men den blev rejält lång. Nåja, jag tar den dubbel om halsen så det blir en ögla där jag stoppar i änd...

Av Sticka - 28 mars 2009 09:11

Stickat klart min första halsduk i NORO garn och har påbörjat en ny halsduk i samma mönster men i silkegarn, SEA SILK. Denna gång med bara 26 maskor istället för 36 m som på den förra. Kommer att bli underbart skön att bära. Så mjukt och lent garn....

Av Sticka - 7 mars 2009 07:20

Boken innehåller många små trevliga mönster på varierande saker. Inspirerande och inte svåra att sticka. Något att bläddra i om fantasin inte är på topp och det kliar i fingrarna att sätta stickorna i något trevligt garn....

Av Sticka - 6 mars 2009 19:56

Fick påringning från 0114606200. Svarade inte då jag inte kände igen numret. Tydligen ett så kallat Karibien samtal som bara är lurenderejeri. Följer man instruktionerna blir man rätt mycket fattigare. Sorgligt att dessa fenomen ska fördystra tillvar...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se