Direktlänk till inlägg 17 april 2008

KAL

Av Sticka - 17 april 2008 14:23

Nu har jag anmält mig till KAL och det ska bli kul och inspirerande att se vilka fina saker alla andra gör. Speciella stickor har jag fått med posten idag, i samma paket som garnet på bilden. Men vilket garn jag kommer att använda har jag inte bestämt mig för ännu. Merinosilke är ljuvligt men jag vet inte ännu om jag tar det garnet. Hade tänkt det till annat men jag får gräva i garnlagret och se vad jag hittar.

 
ANNONS
 
Eva i Halmstad

Eva i Halmstad

17 april 2008 15:17

Skoj att inspirationen kommit tillbaka,
Må så gott.
Eva.

http://evaihalmstad.blogspot.com

 
Ingen bild

Sticka

18 april 2008 09:39

Ja lite av inspiration känner jag men den konkurerar med vårsolen som äntligen lyser upp större del av dagen, så det blir stenhårt ett tag framöver tror jag. :=)

 
Dockmamman i Jämtland stickar upp

Dockmamman i Jämtland stickar upp

28 april 2008 14:35

Kikar in som snabbast,har varit på begraving idag men åker tillbaka ikväll till sjukhuset/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sticka - 8 april 2009 13:22

Nu har jag börjat på den tredje halsduken eftersom det blev garn över som räcker till en till halsduk, men med annat mönster. Mönstret är enkelt men garnet gör att det blir så effektfullt. Får väl bli min påskstickning i stugan. Känner mig väldigt st...

Av Sticka - 30 mars 2009 11:19

Nu är den första Drop stitch halsduken klar och den blev så lång när jag tvätttat den och torkat den på ett badlakan.Försökte att inte sträcka den, men den blev rejält lång. Nåja, jag tar den dubbel om halsen så det blir en ögla där jag stoppar i änd...

Av Sticka - 28 mars 2009 09:11

Stickat klart min första halsduk i NORO garn och har påbörjat en ny halsduk i samma mönster men i silkegarn, SEA SILK. Denna gång med bara 26 maskor istället för 36 m som på den förra. Kommer att bli underbart skön att bära. Så mjukt och lent garn....

Av Sticka - 7 mars 2009 07:20

Boken innehåller många små trevliga mönster på varierande saker. Inspirerande och inte svåra att sticka. Något att bläddra i om fantasin inte är på topp och det kliar i fingrarna att sätta stickorna i något trevligt garn....

Av Sticka - 6 mars 2009 19:56

Fick påringning från 0114606200. Svarade inte då jag inte kände igen numret. Tydligen ett så kallat Karibien samtal som bara är lurenderejeri. Följer man instruktionerna blir man rätt mycket fattigare. Sorgligt att dessa fenomen ska fördystra tillvar...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se